Woonbegeleiding

Wonen op een plek waar jij je veilig en vertrouwd voelt, is nodig om een zo plezierig mogelijk leven te kunnen leiden. Eén fijne woonplek zorgt voor een goede basis. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen mensen hebben daar hulp bij nodig. Daar kan Gaafwerk jou bij helpen!

Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, psychische problematiek of lichte ondersteuningsvragen bij het zo goed mogelijk zelfstandig kunnen wonen. We kijken naar jouw mogelijkheden en zijn eerlijk over de dingen waarbij wij denken dat jij ondersteuning nodig hebt. Samen kijken we naar jouw individuele wensen en mogelijkheden en welke vorm van ondersteuning nodig is om deze zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. 

We hebben verschillende vormen van woonbegeleiding en kunnen samen op zoek naar wat het beste bij jou past.

Begeleiding komt bij jou thuis langs en ondersteunt jou bij alles om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij het doen van het huishouden, financiën, ventileren van jouw gedachten, gezonde leefstijl en het geven van praktische tips.

Een korte sfeerimpressie van onze woonbegeleiding.