Dagbesteding

Voor iedereen een zinvolle, leuke en gezellige dag creƫren, dat staat bij ons voorop! We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar de dagbesteding komt en doet wat hij of zij leuk vindt. We hebben een gevarieerd aanbod van leuke activiteiten. Wij werken samen met diverse bedrijven om bij te dragen aan een zinvolle dagbesteding midden in de samenleving. We voeren productiewerkzaamheden uit voor diverse bedrijven in de omgeving. De samenwerkingen met bedrijven zijn uiteenlopend van horeca tot groothandels.

Elke maand organiseert Gaafwerk een gezellig dagje uit. Dit kan dichtbij huis zijn, maar ook verder weg. Hier kan iedereen bij aansluiten, mits je dat leuk vindt.

Daarnaast is er veel ruimte voor creativiteit, sport en spel. Samen een spelletje spelen of een potje gamen, zwemmen, wandelen of naar de sportschool. Door verschillende activiteiten aan te bieden willen wij de dagbesteding laagdrempelig houden en voor iedereen toegankelijk maken.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of hoe een dag op de dagbesteding er bij ons uit ziet? Neem dan contact met ons op via 0314 200053. We nodigen jou graag uit om een kijkje te komen nemen of een dag(deel) mee te lopen.

Een sfeerimpressie van onze dagbesteding.